Madmuffins med bacon, majs og forårsløg

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Madmuffins er ikke kun lækre, de er også lynhurtige at bikse sammen og nemme at tage med. Så mangler I bare at finde ud af, hvor I skal hen.

Ingredienser

Udstyr

en muffinform af metal eller silikone med 12 huller

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Smør muffinformen med lidt olie.
Skær bacon i små stykker, og steg dem sprøde på en pande.
Rens forårsløgene, og hak dem fint. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Skyl majskernerne, og dryp dem af.
Bland æg, mælk, olie, mel, bagepulver, salt og peber sammen i en skål. Rør bacon, grøntsager og revet cheddar i dejen.
Fordel dejen med en ske i de smurte huller i muffinformen. Bag de små muffins i ovnen i 25 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Tag dem ud af formen, og stil dem på en rist. Servér dem lune eller afkølede.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar