Madmuffins med bacon, majs og forårsløg
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Madmuffins er ikke kun lækre, de er også lynhurtige at bikse sammen og nemme at tage med. Så mangler I bare at finde ud af, hvor I skal hen.
Ingredienser
Udstyr
en muffinform af metal eller silikone med 12 huller
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Smør muffinformen med lidt olie.
Skær bacon i små stykker, og steg dem sprøde på en pande.
Rens forårsløgene, og hak dem fint. Rens peberfrugten, og skær den i små tern. Skyl majskernerne, og dryp dem af.
Bland æg, mælk, olie, mel, bagepulver, salt og peber sammen i en skål. Rør bacon, grøntsager og revet cheddar i dejen.
Fordel dejen med en ske i de smurte huller i muffinformen. Bag de små muffins i ovnen i 25 minutter, til de er gyldne og gennembagte. Tag dem ud af formen, og stil dem på en rist. Servér dem lune eller afkølede.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk