Madmuffins med ærter, bacon og ost
24. september 2019
af
Julie Hey.
Foto: Betina Hastoft
Kan man spise muffins til frokost? Ja da! Lav en god portion madmuffins med ærter, bacon og parmesan, og så har du en hurtig hapser til farten.
Ingredienser
Udstyr
muffinforme
Sådan gør du
Varm ovnen op til 175°.
Hak løg og bacon fint, og steg dem på en pande med ærter i et par minutter.
Vend mel med bagepulver, og pisk æg, fløde og olie i.
Vend dejen med næsten al parmesanen (gem lidt til drys) og bacon-ærteblandingen.
Tilsæt paprika, salt og peber, og fordel dejen i muffinforme. Drys parmesan på, og bag dine muffins i ovnen i 20-25 minutter.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Lækker opskrift på pizzasnegle
Powered by Froala Editor