Mac'n'cheese
1. juni 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Line Falck
Bagt pasta med ostelåg er en fyldig sag. Retten kan serveres med salat til, men du kan også bare nyde den, som den er.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog makaronien al dente i letsaltet vand i en gryde.
Smelt ⅓ af smørret på en pande, og steg raspen gylden. Læg det på fedtsugende papir.
Smelt resten af smørret i en lille gryde, og rør melet i. Tilsæt mælken, lidt ad gangen, til du har en tyk sauce. Tilsæt evt. lidt af pastavandet.
Kog saucen igennem et par minutter, og hæld revet ost og friskkogt pasta i. Tænd ovnen på 200°.
Lad osten smelte, og smag til med frisk timian, revet muskatnød, salt og peber.
Hæld blandingen i et ovnfast fad, og fordel raspen over. Bag din mac’n’cheese i ovnen i 20 minutter.
Servér med en blandet grøn salat til, eller tungere tilbehør som pølser eller kyllingelår, hvis du foretrækker det.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk