Mac'n'cheese

Bagt pasta med ostelåg er en fyldig sag. Retten kan serveres med salat til, men du kan også bare nyde den, som den er.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog makaronien al dente i letsaltet vand i en gryde.
Smelt ⅓ af smørret på en pande, og steg raspen gylden. Læg det på fedtsugende papir.
Smelt resten af smørret i en lille gryde, og rør melet i. Tilsæt mælken, lidt ad gangen, til du har en tyk sauce. Tilsæt evt. lidt af pastavandet.
Kog saucen igennem et par minutter, og hæld revet ost og friskkogt pasta i. Tænd ovnen på 200°.
Lad osten smelte, og smag til med frisk timian, revet muskatnød, salt og peber.
Hæld blandingen i et ovnfast fad, og fordel raspen over. Bag din mac’n’cheese i ovnen i 20 minutter.
Servér med en blandet grøn salat til, eller tungere tilbehør som pølser eller kyllingelår, hvis du foretrækker det.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegan
  • Vegetar
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar