Lynstegte nudler med spirer og rejer
7. juli 2021
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lækker mad i lyntempo! Fyr godt op under panden eller wokken, og der venter et eksotisk måltid forude.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog nudlerne efter pakkens anvisninger. Afdryp.
Skræl ingefæren, og hak den fint. Rens chilien, og hak den fint. Pil og hak hvidløgene fint. Svits det hele i lidt olie på en pande, uden at det tager farve.
Pil løgene, og skær dem i strimler. Rens svampene. Skyl broccolien, og skær den i små buketter. Hæld løg, svampe og broccolibuketter på panden, og lad det stege med i 2-3 minutter. Tilsæt rejerne, og lad dem stege med, til de skifter farve.
Rør alle ingredienserne til saucen sammen i en skål, og hæld saucen på panden. Lad det koge i et par minutter.
Vend kogte nudler og bønnespirer i retten, og varm hurtigt igennem.
Fordel maden i skåle, og drys med hvidløgsspirer ved servering.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk