Lynstegte grønne bønner med tigerrejer

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Når ingredienserne lynsteges på panden, går det hurtigt og nemt med at få aftensmaden på bordet.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ris efter anvisning på pakken.
Pil rejerne, og fjern tarmstrengen.
Skyl og nip bønnerne. Skær dem i 2 cm små stykker. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skær top og bund af citrongræsset. Fjern det yderste lag, og hak resten fint. Rens chilierne, og skær dem i tynde skiver.
Lynsteg løg, hvidløg, citrongræs og chili i olie på en pande ved høj varme. Bland bønner, rejer og sukker i. Rør let i 2 minutter. Tilsæt fiskesauce og eddike, og rør godt. Smag retten til evt. med lidt ekstra sukker, fiskesauce og eddike.
Drys retten med koriander. Servér med ris.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar