Lynstegte grønne bønner med tigerrejer
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Betina Hastoft
Når ingredienserne lynsteges på panden, går det hurtigt og nemt med at få aftensmaden på bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ris efter anvisning på pakken.
Pil rejerne, og fjern tarmstrengen.
Skyl og nip bønnerne. Skær dem i 2 cm små stykker. Pil og hak løg og hvidløg fint. Skær top og bund af citrongræsset. Fjern det yderste lag, og hak resten fint. Rens chilierne, og skær dem i tynde skiver.
Lynsteg løg, hvidløg, citrongræs og chili i olie på en pande ved høj varme. Bland bønner, rejer og sukker i. Rør let i 2 minutter. Tilsæt fiskesauce og eddike, og rør godt. Smag retten til evt. med lidt ekstra sukker, fiskesauce og eddike.
Drys retten med koriander. Servér med ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk