Lynstegt tun med salsa
1. juni 2018
af
Carsten Kyster.
Foto: Columbus Leth
Den friske og sprøde grøntsagssalsa er perfekt tilbehør til den lækre tun, der kun lige skal lynsteges, så den forbliver mør.
Ingredienser
Sådan gør du
Rens fennikel og forårsløg, og snit begge dele fint. Hak mynte fint.
Bland fennikel, forårsløg, mynte, ærter, kapers og olie i en skål. Riv skallen, og pres citronen. Smag salsaen til med citronskal, lidt citronsaft, salt og peber.
Skær tunen ud i tykke skiver på ca. 3 cm. Pensl skiverne med olie, og krydr med salt og peber.
Steg fisken i lidt olie på en (grill)pande i 1 minut på hver side, så den stadig er rå i midten.
Anret den grillede tun med salsa, og servér med citron og flute.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk