Lynstegt tun med butterbeans og edamamebønner
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Der er masser af protein i både tun og bønner, så retten mætter godt.
Ingredienser
Sådan gør du
Opvarm en (grill)pande, til den er meget varm. Dup tunen tør på begge sider. Steg den i 2 minutter på hver side. Læg til side.
Halvér citronen, og steg den med skærefladen nedad i 3-4 minutter.
Hæld kogende vand over edamamebønner. Svits de 2 slags bønner i olie på en pande i 2-3 minutter sammen med chiliflager og kapers. Tag panden af varmen.
Skyl og hak persillen, og vend den rundt i retten.
Skær tunen i tynde skiver, og læg dem oven på bønnerne sammen citronerne.
Sæt panden på bordet. Pres den varme citronsaft over tunen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk