Lynstegt tun med butterbeans og edamamebønner

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Der er masser af protein i både tun og bønner, så retten mætter godt.

Ingredienser

Sådan gør du

Opvarm en (grill)pande, til den er meget varm. Dup tunen tør på begge sider. Steg den i 2 minutter på hver side. Læg til side.
Halvér citronen, og steg den med skærefladen nedad i 3-4 minutter.
Hæld kogende vand over edamamebønner. Svits de 2 slags bønner i olie på en pande i 2-3 minutter sammen med chiliflager og kapers. Tag panden af varmen.
Skyl og hak persillen, og vend den rundt i retten.
Skær tunen i tynde skiver, og læg dem oven på bønnerne sammen citronerne.
Sæt panden på bordet. Pres den varme citronsaft over tunen.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar