Lynstegt svinemørbrad med bagt aubergine og bønnesalat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Sprødstegt svinemørbrad, bagt aubergine og bønnesalat sikrer, at du ikke går sulten fra bordet.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skyl auberginerne, og skær dem i halve på langs. Læg dem i en bradepande med skærefladen opad.<br />
Prik auberginerne med en gaffel.
Rens forårsløg, og læg de hele forårsløg i bradepanden. Dryp med olivenolie, og drys med oregano, salt og peber. Bag grøntsagerne i ca. 30 minutter, til de er møre.
Nip og skyl bønnerne. Kog dem i letsaltet vand i 3 minutter, og hæld vandet fra. Skyl bønnerne i koldt vand.
Skyl salaten, og skær den i mindre stykker. Hak koriander. Pil og hak rødløg fint.
Bland bønner med salat, koriander og løg. Pres citronsaft udover, og vend godt rundt med olivenolie. Krydr med salt og peber.
Krydr kødet med salt og peber. Steg det i olie på en hed pande i 3-4 minutter.
Vend det stegte kød rundt med bønnesalaten, og servér sammen med bagte auberginer og forårsløg.
Tip!
Steg finthakket frisk rød chili sammen med svinekødet, hvis du vil have mere knald på smagen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk