Lynstegt svinekød med stegte ris og æg
12. juli 2018
af
Mai Knauer.
Foto: Columbus Leth
Lynstegt svinekød med stegte ris og æg er lidt en eksotisk version af biksemad, hvor du nemt kan få brugt dine rester. Retten er nem at lave og smager skønt!
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisning på pakken. Pil hvidløg, og hak dem fint. Skræl ingefærstykket, og riv det. Pil løget, og hak det fint.
Varm olie op i en wok, og steg karry og chilipasta i ca. 1 minut. Steg hvidløg og svinekød, til kødet er gennemstegt.
Tilsæt de kogte ris og evt. lidt mere olie. Steg videre under omrøring.
Skræl guleroden, og skær den i tynde strimler. Skyl sukkerærterne, og skær dem i strimler på langs.
Lad grøntsagerne stege med i wokken, og smag til med fiskesauce.
Pisk alle ingredienserne sammen. Hæld æggemassen på en varm pande med olie, og steg den på begge sider, til den er gylden.
Skær omeletten i strimler. Vend omeletten i risretten, og drys med koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk