Lynstegt svinekød med stegte ris og æg

12. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Lynstegt svinekød med stegte ris og æg er lidt en eksotisk version af biksemad, hvor du nemt kan få brugt dine rester. Retten er nem at lave og smager skønt!

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisning på pakken. Pil hvidløg, og hak dem fint. Skræl ingefærstykket, og riv det. Pil løget, og hak det fint.
Varm olie op i en wok, og steg karry og chilipasta i ca. 1 minut. Steg hvidløg og svinekød, til kødet er gennemstegt.
Tilsæt de kogte ris og evt. lidt mere olie. Steg videre under omrøring.
Skræl guleroden, og skær den i tynde strimler. Skyl sukkerærterne, og skær dem i strimler på langs.
Lad grøntsagerne stege med i wokken, og smag til med fiskesauce.
Pisk alle ingredienserne sammen. Hæld æggemassen på en varm pande med olie, og steg den på begge sider, til den er gylden.
Skær omeletten i strimler. Vend omeletten i risretten, og drys med koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar