Lynstegt svinekød med bønner og avocadosalat
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Der er lidt mexicansk smag over det lynstegte svinekød, når det serveres med bønner og avocadosalat.
Ingredienser
Sådan gør du
Rist fennikelfrø og paprika let i olie på en pande, og tilsæt svinekødet. Vend godt rundt. Tag det fra panden, og sæt til side.
Hak løg og hvidløg fint, og steg det på panden sammen med spidskommen.
Tilsæt afdryppede bønner og det stegte kød, og varm retten godt igennem. Drys med koriander.
Skær avocadokødet i små tern. Skyl og pluk salaten. Skræl pærerne, og skær dem i tynde både. Skyl tomaterne, og skær dem i tynde både.
Anret det hele på et stort fad, dryp med olie og citronsaft, og drys med salt, peber og mynte.
Rør ingredienserne sammen, og servér dressingen til retten med lunede tortillaer og frisk koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk