Lynstegt svinekød med aubergine og grønne bønner
10. august 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Svinekødet bliver marineret i muscovadosukker, der giver marinaden en karamelagtig smag med et strejf af anis. Servér med aubergine og grønne bønner til.
Ingredienser
Sådan gør du
Pres hvidløget, og rør det sammen med fiskesauce, sojasauce, muscovadosukker og olie.
Læg svinekødet i en skål, hæld sojamarinaden over, og lad kødet marinere i 15 minutter.
Skyl auberginen, og skær den i tern. Skyl og nip bønnerne. Rens chilien, og hak den fint.
Steg kødet lidt ad gangen i olie i en wok eller på en pande i 3-4 minutter. Læg det til side, og hold det varmt.
Hæld lidt mere olie i wokken, og steg aubergine, bønner og chili i 4-5 minutter. Tilsæt kødet, og varm det hele godt igennem.
Skyl og snit hjertesalater. Hak koriander. Vend hjertesalater og koriander i wokretten.
Kog nudler efter anvisningen på pakken.
Pres limesaft over wokretten, og servér med nudler til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk