Lynstegt svinekød med aubergine og grønne bønner

10. august 2018 af .

Foto: Line Falck

Svinekødet bliver marineret i muscovadosukker, der giver marinaden en karamelagtig smag med et strejf af anis. Servér med aubergine og grønne bønner til.

Ingredienser

Sådan gør du

Pres hvidløget, og rør det sammen med fiskesauce, sojasauce, muscovadosukker og olie.
Læg svinekødet i en skål, hæld sojamarinaden over, og lad kødet marinere i 15 minutter.
Skyl auberginen, og skær den i tern. Skyl og nip bønnerne. Rens chilien, og hak den fint.
Steg kødet lidt ad gangen i olie i en wok eller på en pande i 3-4 minutter. Læg det til side, og hold det varmt.
Hæld lidt mere olie i wokken, og steg aubergine, bønner og chili i 4-5 minutter. Tilsæt kødet, og varm det hele godt igennem.
Skyl og snit hjertesalater. Hak koriander. Vend hjertesalater og koriander i wokretten.
Kog nudler efter anvisningen på pakken.
Pres limesaft over wokretten, og servér med nudler til.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar