Lynstegt oksekød med sprøde grøntsager
26. juli 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
Lynstegt kød og grøntsager bevarer saft og sprødhed, og det giver masser af velsmag til retten. Når man lynsteger, skal det i sagens natur gå stærkt, så sørg for at gøre alle grøntsagerne klar, inden du går i gang.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl alle grøntsagerne. Del broccoli i buketter, og skær babymajs og sukkerærter i strimler på langs. Skær chili og forårsløg i skiver på skrå.
Steg kødet brunt i olie på en stor pande eller i en wok.
Steg alle grøntsagerne sammen med kødet, så de stadig er sprøde.
Hæld kogende vand over nudlerne i en skål, og lad dem trække i 2 minutter. Afdryp dem, og vend dem sammen med kød og grøntsager på panden.
Pil og hak hvidløg fint. Skræl og riv ingefær. Bland det sammen med fiskesauce, riseddike og chilisauce.
Hæld blandingen på panden, lad det koge op, og servér retten med chilisauce til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk