Lynstegt oksekød med savojkål, bønnespirer og spejlæg
24. februar 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Stine Christiansen
I stedet for at servere din asiatiske ret med ris eller nudler som tilbehør kan du prøve med et spejlæg på toppen – det smager overraskende godt!
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løg og hvidløg, skræl ingefær, og skyl chili. Hak det hele fint.
Opvarm en wok med lidt olie, og brun det hakkede oksekød. Tilsæt løg, hvidløg, ingefær og chili, og steg videre i 2-3 minutter.
Skyl savojkålen, og snit den i strimler. Vend savojkål og bønnespirer i wokken med hakket oksekød, og steg videre i et par minutter.
Tilsæt sojasauce, og smag retten til med lidt salt og peber.
Steg 4 æg til spejlæg i lidt olie på en pande ved høj varme, så spejlæggene får sprøde kanter. Skyl og pluk koriander.
Anret det lynstegte oksekød med spejlæg, og top med koriander. Servér retten med chilisauce ved siden af til at dryppe over.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk