Lynstegt kylling og grøntsager i thaikarry
2. februar 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Kyllingeretten er godt krydret med både karrypasta, chilipasta og tamarind-pasta. Grøntsagerne steges kun kort tid, og derfor er der masser af bid i retten.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Skær evt. kyllingefileten i mindre strimler, og vend dem i karry, chilipasta, tamarind og kokosolie i en skål.
Del broccolien i små buketter, skyl dem, og skær dem evt. i skiver. Rens og snit forårsløg i stave på 4 cm.
Lynsteg kyllingekødet i 2 minutter i en sauterepande, og steg grøntsager og nødder med i endnu 3 minutter.
Smag til med sukker, limesaft og fiskesauce, og lad det stege et par minutter til, før du serverer med ris.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk