Lynstegt kylling med sommergrønt, ris og tomatsauce
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Line Falck
Gode grøntsager, sprødstegt kylling og lækker sauce. Så er der noget, alle kan lide.
Ingredienser
Sådan gør du
Vend stykkerne af kyllingekød i paprika, salt og peber. Steg dem i olie på en pande ved høj varme. Skru ned for varmen, og steg 7-8 minutter, til kødet er gennemstegt.
Pil blade og tråde af majskolberne, og kog dem i vand i 5 minutter. Tag dem op, og skær majskornene af. Skyl squashen, og skær den i små stykker. Rens forårsløg, og skær dem i skiver.
Tag kødet af panden, og steg grøntsagerne kort i stegefedtet. Dryp evt. lidt ekstra olie på panden, mens du steger grøntsagerne.
Kog ris efter pakkens anvisning.
Pil løg og hvidløg, og hak dem fint. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Steg løg og hvidløg i olie i en gryde. Tilsæt de friske tomater, og steg, til de er let mosede. Hæld flåede, hakkede tomater og oregano i, og kog op. Smag til med salt og peber.
Drys de kogte ris med fintrevet limeskal og friskhakket mynte, og servér med kylling, forårsgrønt og tomatsauce.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk