Lynstegt kylling med grønne bønner og sesam

10. juni 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Den lækre marinade af soja, eddike, honning og lidt chili binder hele retten sammen.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog risene efter anvisningen på emballagen.
Rør soja, sesamolie, eddike, honning og chilisauce sammen i en skål.
Skær kyllingekødet i mundrette tern, og vend dem godt sammen med majsstivelse i en dyb tallerken. Krydr kyllingen med salt og peber.
Skyl bønnerne, og nip enderne af.
Steg kyllingestykkerne i olie i en dyb pande eller wok i 5 minutter, til de er gyldne på alle sider. Skub kyllingen lidt ud til siden af panden, og hæld bønnerne på midten af panden. Steg videre i et par minutter ved høj varme, til bønnerne også er godt stegte.
Hæld marinaden ud over kylling og bønner, og bring det i kog. Vend godt rundt, så det hele bliver dækket af marinaden, og lad det hele småkoge ganske kort.
Anret den kogte ris i bunden af et serveringsfad, og fordel kylling, bønner og marinaden fra bunden af panden oven på. Drys med sesamfrø og plukket koriander, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar