Lynstegt kalkun med peberfrugt, broccoli og nudler
19. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Columbus Leth
En lækker wokret med sprøde grøntsager og saftig kalkun, der smager fortrinligt. Og så pynter de smukke farver flot på tallerkenen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær kødet i smalle strimler.
Pil og hak løg og hvidløg. Skyl broccoli, og skær den i aflange buketter. Skræl gulerødderne, og skær dem i aflange stænger. Rens peberfrugterne, og skær dem i strimler. Hæld vandet fra majsene.
Varm olien op i en wok eller en stor pande, og steg kød, løg og hvidløg ved høj varme i et par minutter.
Steg alle grøntsagerne sammen med kødet i 2-3 minutter. Tilsæt chilisauce, sojasauce og grøntsagsbouillon, og lad retten koge op.
Læg nudlerne i en varmefast skål, hæld kogende vand over, og lad dem stå i 2 minutter. Hæld vandet fra nudlerne, og vend dem i retten. Drys med frisk koriander, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk
Se også: Opskrift på kalkungryde med karry