Lynstegt kalkun med peberfrugt, broccoli og nudler

19. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

En lækker wokret med sprøde grøntsager og saftig kalkun, der smager fortrinligt. Og så pynter de smukke farver flot på tallerkenen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær kødet i smalle strimler.
Pil og hak løg og hvidløg. Skyl broccoli, og skær den i aflange buketter. Skræl gulerødderne, og skær dem i aflange stænger. Rens peberfrugterne, og skær dem i strimler. Hæld vandet fra majsene.
Varm olien op i en wok eller en stor pande, og steg kød, løg og hvidløg ved høj varme i et par minutter.
Steg alle grøntsagerne sammen med kødet i 2-3 minutter. Tilsæt chilisauce, sojasauce og grøntsagsbouillon, og lad retten koge op.
Læg nudlerne i en varmefast skål, hæld kogende vand over, og lad dem stå i 2 minutter. Hæld vandet fra nudlerne, og vend dem i retten. Drys med frisk koriander, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar