Lynstegt kalkun med peberfrugt, broccoli og nudler
En lækker wokret med sprøde grøntsager og saftig kalkun, der smager fortrinligt. Og så pynter de smukke farver flot på tallerkenen.

0-30 min.
(1)
19. juni 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Ingredienser
personer
- kalkunbrystfilet
- 600 g
- løg
- 1
- hvidløg
- 3 fed
- broccoli
- 1
- gulerødder
- 3
- røde peberfrugter
- 2
- majs på dåse
- 150 g
- solsikkeolie til stegning
- 2 spsk.
- sød chilisauce
- 1 dl
- sojasauce
- 1 dl
- grøntsagsbouillon
- 2 dl
Tilbehør
- fuldkornsnudler
- 300 g
- frisk koriander
- ½ bundter
Sådan gør du
Skær kødet i smalle strimler.
Pil og hak løg og hvidløg. Skyl broccoli, og skær den i aflange buketter. Skræl gulerødderne, og skær dem i aflange stænger. Rens peberfrugterne, og skær dem i strimler. Hæld vandet fra majsene.
Varm olien op i en wok eller en stor pande, og steg kød, løg og hvidløg ved høj varme i et par minutter.
Steg alle grøntsagerne sammen med kødet i 2-3 minutter. Tilsæt chilisauce, sojasauce og grøntsagsbouillon, og lad retten koge op.
Tilbehør
Læg nudlerne i en varmefast skål, hæld kogende vand over, og lad dem stå i 2 minutter. Hæld vandet fra nudlerne, og vend dem i retten. Drys med frisk koriander, og servér straks.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Opskrift på kalkungryde med karry