Lynstegt aspargesbroccoli med chili
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Fyr op under en helt almindelig hverdag med lynstegt aspargesbroccoli med et drys chili.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl og afdryp aspargesbroccolien i en sigte. Skær lidt af enderne af, hvis de er meget grove.
Opvarm en pande eller wok med olie, og lynsteg aspargesbroccolien ved høj varme i 2-3 minutter. Krydr dem med salt, mens de steger.
Anret i en skål, og drys med chiliflager.
Servér som tilbehør til oksekød, kylling, svinekød eller langtidssimrede gryderetter.
Tip!
Rester af stegt aspargesbroccoli kan bruges som fyld i en madtærte eller i suppe.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk