Lynstegt aspargesbroccoli med chili

1. juni 2018 af .

Foto: Betina Hastoft

Fyr op under en helt almindelig hverdag med lynstegt aspargesbroccoli med et drys chili.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl og afdryp aspargesbroccolien i en sigte. Skær lidt af enderne af, hvis de er meget grove.
Opvarm en pande eller wok med olie, og lynsteg aspargesbroccolien ved høj varme i 2-3 minutter. Krydr dem med salt, mens de steger.
Anret i en skål, og drys med chiliflager.
Servér som tilbehør til oksekød, kylling, svinekød eller langtidssimrede gryderetter.

Tip!

Rester af stegt aspargesbroccoli kan bruges som fyld i en madtærte eller i suppe.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar