Lynpizzaer med gedeost og parmaskinke
1. juni 2018
af
Camilla Zarah Lawes.
Foto: Line Falck
Pizzaer er en favorit i mange hjem, og de kan også komme på bordet på de helt travle dage. Lav evt. et par ekstra pizzaer til madpakkerne i morgen.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Læg naanbrødene på en bageplade beklædt med bagepapir. Smør brødene med tomatsauce.
Halvér skiverne af parmaskinke, og læg 1½ stykke skinke på hvert brød. Skyl tomaterne, og skær dem i skiver. Skær gedeosten i skiver.
Fordel tomater og ost på brødene. Pluk timianblade af stilkene.
Drys brødene med timian, salt og peber, og dryp med olie. Bag dem i ovnen i ca. 12 minutter.
Skyl salat og agurk. Pluk salaten i mindre stykker. Flæk agurken, skrab kernerne ud, og skær den i skiver.
Rør olie med citronsaft, salt og peber. Hæld dressingen over salaten.
Skyl og tør salatbladene, og fordel dem på de lune pizzaer. Servér straks.
Tip!
Er du ikke så vild med gedeost, kan du sagtens bruge skiver af frisk mozzarella i stedet for.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk