Lynhurtig stegt torsk med olivensauce og rucola
16. marts 2023
af
Pernille Skjødt.
Foto: columbus leth
Stegt torsk er en nem og hurtig måde at få mere fisk på menuen! Her er en lynhurtig og virkelig smagfuld hverdagsret.
Ingredienser
Sådan gør du
Pil løget, og skær det i små tern. Skyl peberfrugt og tomater, og skær begge dele i små tern. Hak olivenene groft. Skær citronen i både.
Steg løg og peberfrugt i olie i en gryde i 3-4 minutter. Tilsæt æbleeddike og smør, og lad smørret smelte over middel varme. Tilsæt tomater og oliven, og smag til med salt, peber og lidt citronsaft (gem resten af citronen til servering).
Tjek fisken for evt. ben, og skær den i portionsstykker. Steg fiskestykkerne i olie og smør på en pande med i 2-3 minutter på hver side. Krydr med salt og peber.
Skyl og slyng rucolaen. Anret stegt torsk på tallerkner, og top med olivensauce og rucola. Servér med kartofler og citronbåde.
Tip!
Tilsæt lidt finthakket hvidløg, når du steget fisken på panden, hvis du vil give den lidt ekstra smag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk