Lynfrikassé med kylling og nye grøntsager

Frikassé med kalv er en rigtig dansk sommerklassiker, men du kan lige så fint lave den med kylling, der gør retten en smule lettere og mere mager. Lav den med nogle af sommerens lækreste nye grøntsager og en let flødesauce, og du har måske en ny sommerklassiker.

Lynfrikassé med kylling og nye grøntsager
0-30 min.

(0)

October 27, 2020 af Gitte Heidi RasmussenFoto: Betina Hastoft

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Frikassé betyder på fransk en blanding af "stege" og "knuse", hvor sidstnævnte betydning henviser til, at kød og grønt skæres i mindre stykker og så koges i en lys sauce. Lav også frikassé med lam og de grøntsager, der er i sæson, og drys med de krydderurter, du bedst kan lide.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'