Lynchburg-lemonade – sommerlig cocktail

14. august 2020 af .

Foto: Columbus Leth

Trods navnet er der andet end lemonade i denne sommerlige cocktail, der er opkaldt efter byen Lynchburg, som er hjemsted for Jack Daniels-whiskyen.

Ingredienser

Sådan gør du

Bring vand og salt i kog i en gryde, og tilsæt hasselnødderne. Lad det simre i 5 minutter, tag gryden af varmen, og lad nødderne trække i 15 minutter.
Tænd ovnen på 150°. Dræn nødderne for det meste af vandet, og hæld dem i et lille ovnfast fad. Tør nødderne i ovnen i 20 minutter.
Hæld whisky, Cointreau, citronsaft og lemonade i et stort glas. Top med isterninger og appelsinskiver.
Servér Lynchburg-lemonaden med saltede nødder.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar