Lynchburg-lemonade – sommerlig cocktail
14. august 2020
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Trods navnet er der andet end lemonade i denne sommerlige cocktail, der er opkaldt efter byen Lynchburg, som er hjemsted for Jack Daniels-whiskyen.
Ingredienser
Sådan gør du
Bring vand og salt i kog i en gryde, og tilsæt hasselnødderne. Lad det simre i 5 minutter, tag gryden af varmen, og lad nødderne trække i 15 minutter.
Tænd ovnen på 150°. Dræn nødderne for det meste af vandet, og hæld dem i et lille ovnfast fad. Tør nødderne i ovnen i 20 minutter.
Hæld whisky, Cointreau, citronsaft og lemonade i et stort glas. Top med isterninger og appelsinskiver.
Servér Lynchburg-lemonaden med saltede nødder.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk