Lun speltsalat med kylling, broccoli og feta
1. juni 2018
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Hvem siger, at man skal have varm mad hver dag? En lun og mættende salat med kylling, grøntsager og ost kan også gøre det.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog perlespelten i en gryde med vand efter anvisningen på pakken. Afdryp, og hold den varm.
Opvarm en pande med olie, og steg kyllingebrystfileterne i 5-7 minutter på hver side, til de er akkurat gennemstegte. Krydr med salt og peber. Skær kødet i mundrette stykker.
Skyl broccolien, skær den i små buketter, og kog dem i 2 minutter i en gryde med letsaltet vand. Den skal stadig have lidt bid. Hæld vandet fra.
Pil og hak rødløg fint. Skær squash i små tern. Bland perlespelt, kylling, broccoli, rødløg, squash og soltørrede tomater sammen.
Pres saften af limefrugten, og rør den sammen med resten af ingredienserne til limedressingen. Vend den i speltsalaten.
Anret salaten i en skål eller på et stort fad, og drys med smuldret fetaost og finthakket persille. Servér gerne brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk