Lun rødkål med appelsin og julekrydderier

1. juni 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Lun rødkål med appelsin er en sand klassiker til julens mange måltider.

Ingredienser

Sådan gør du

Snit rødkålen i tynde strimler.
Varm en sauterepande eller bredbundet gryde op med smør eller andefedt. Tilsæt alle de hele krydderier.
Hæld rødkålen på panden, og vend den rundt med krydderierne og fedtstoffet i 2-3 minutter.
Hæld hindbæreddike over, og vend rundt. Skær appelsinerne i grove stykker uden at fjerne skrællen, pres saften ud over rødkålen, og vend stykkerne i sammen med ribsgelé.
Smag til med sukker, salt og peber, og server lun.

Tip!

Når du nøjes med at varme den rå rødkål op i få minutter, bevarer den sin gode sprødhed og friske farve.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar