Lun rissalat med bagte søde kartofler
10. august 2021
af
Gitte Heidi Rasmussen.
Foto: Betina Hastoft
Skøn mættende salat med tre slags ris.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl de 3 slags ris i koldt vand, og kog dem hver for sig i letsaltet vand efter pakkernes anvisninger.
Tænd ovnen på 180°. Skær de søde kartofler i mindre stykker, vend dem i olie i et ovnfast fad, og bag dem i ovnen i ca. 20 minutter, til de er møre.
Vend de søde kartofler i æbleeddike i en skål, og bland straks de 3 slags ris, snittede forårsløg og tranebær i.
Smag salaten til med salt og peber, drys godt med hakket persille og grofthakkede pecannødder, og servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk