Lun pastasalat med rød valnøddepesto

3. december 2019 af .

Foto: Winnie Methmann

Denne lune pastasalat har fylde og mæthed samt en herlig smag fra rød valnøddepesto.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Skyl auberginer, skær dem i tern, og fordel dem på en bageplade med bagepapir.
Dræn kikærter, og skyl dem i en sigte. Tør kikærterne i et rent viskestykke, og fordel dem oven på aubergineternene. Vend aubergine og kikærter med olivenolie, basilikum og salt, og bag det i ovnen i 25 minutter.
Fordel valnødderne på en bageplade. Rist dem i ovnen i 5 minutter ved 180°, til de er gyldne og sprøde. Lad valnødderne køle lidt af.
Hæld olien fra de soltørrede tomater. Pil hvidløget. Hæld tomaterne i en foodprocessor sammen med hvidløg, basilikum og olivenolie. Kør, til du får en glat konsistens. Tilsæt valnødder, og kør, til du får en grov pesto. Smag til med salt og peber.
Kog pasta efter anvisningen på posen. Bland den kogte pasta med rød valnøddepesto. Vend ristede auberginetern og kikærter i sammen med frisk spinat og smuldret gedeost. Pynt med frisk basilikum, og servér straks.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar