Lun linsesalat med grillet kalvemedaljon

En mættende salat fyldt med sunde grøntsager.

Ingredienser

Sådan gør du

Skyl linserne grundigt, og kog dem efter anvisningen på pakken. Afdryp i en sigte.
Skyl og slyng salaten, og bræk den i mindre stykker. Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver. Skrub gulerødderne, og skær dem i kvarte eller i tynde skiver på skrå. Skyl og pluk mynte og persille.
Bland de lune linser sammen med salat, radiser, gulerødder, ærter og krydderurter.
Pisk olie og eddike sammen.
Krydr kødet med salt og peber, og steg det på en varm grillpande et par minutter på hver side, alt efter hvor tykke skiverne er, og hvor rødt du ønsker kødet.
Lad det hvile et par minutter, inden du skærer det i tynde skiver.
Servér linsesalaten med kødskiverne, og dryp med dressingen.

Tip!

Linser er en rigtig god spise, når du vil tabe dig, for de er rige på protein og mætter godt.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Line Falck

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar