Lun linsesalat med grillet kalvemedaljon
1. juni 2018
af
Sandra Pugliese.
Foto: Line Falck
En mættende salat fyldt med sunde grøntsager.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl linserne grundigt, og kog dem efter anvisningen på pakken. Afdryp i en sigte.
Skyl og slyng salaten, og bræk den i mindre stykker. Rens radiserne, og skær dem i tynde skiver. Skrub gulerødderne, og skær dem i kvarte eller i tynde skiver på skrå. Skyl og pluk mynte og persille.
Bland de lune linser sammen med salat, radiser, gulerødder, ærter og krydderurter.
Pisk olie og eddike sammen.
Krydr kødet med salt og peber, og steg det på en varm grillpande et par minutter på hver side, alt efter hvor tykke skiverne er, og hvor rødt du ønsker kødet.
Lad det hvile et par minutter, inden du skærer det i tynde skiver.
Servér linsesalaten med kødskiverne, og dryp med dressingen.
Tip!
Linser er en rigtig god spise, når du vil tabe dig, for de er rige på protein og mætter godt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk