Lun linsesalat med baconviklet avocado og figner

Avocadoer bliver bare ekstra skønne, når de bliver viklet ind i sprød bacon.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog linserne i en gryde efter anvisningen på pakken, til alt vandet er fordampet.
Pil og pres hvidløg. Tag gryden af varmen, og vend hvidløg, sirup, balsamico og olie i linserne. Smag til med salt og peber, og lad linsesalaten køle let af.
Tænd ovnen på 180°. Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær hver avodaco i ca. 8 både.
Vikl 1 stykke bacon omkring hver båd, og læg dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Bag dem i ovnen i 15 minutter.
Pil rødløg, og skær det i tynde både. Skyl spinat. Bland linser, rødløgsbåde og spinat på et stort fad.
Afdryp mozzarellaen. Skyl og skær fignerne i både, og top linsesalaten med figner, mozzarella revet i mindre stykker og baconviklet avocado.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
26. oktober 2018 af .

Foto: Winnie Methmann

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar