Lun kartoffelsalat med laks og ærter
2. juli 2019
af
Martine Svendsen Berglund.
Foto: Marte Aubert
Sommerens kartoffelsalat i en eksklusiv version med store stykker fersk laks. God til aftensmad med en bid brød til, men også skøn at have med i picnickurven.
Ingredienser
Sådan gør du
Skrub kartoflerne, og kog dem i 10-12 minutter, til de er møre.
Skær den rå laks i store tern, og vend dem sammen med de varme, kogte kartofler.
Hak dild fint, og rør det sammen med eddike og sennep i en skål. Tilsæt olie og honning.
Riv citronskallen, pres citronsaften, og tilsæt begge dele. Krydr med salt og peber. Vend dressingen i laksen og de kogte kartofler.
Skyl og pluk salaten. Skyl og flæk sugarsnaps på langs. Anret salaten på et fad, og top med lun kartoffelsalat og sugarsnaps.
Tip!
Laks, som skal anvendes rå, skal have været frosset ned i mindst 24 timer ved -20°. Spørg evt. din lokale fiskehandler til råds, og bed om laks af sushikvalitet.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk