Lun bulgursalat med kikærter og feta
23. marts 2023
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Columbus Leth
Den her bulgursalat er hurtigt tilbehør. Krydret og mættende salat, der også kan bruges som tilbehør til f.eks. kylling eller fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog bulguren efter anvisning på emballagen, og afdryp den i en sigte. Afkøl let.
Pil skalotteløgene, og hak dem fint. Skyl peberfrugterne, og skær dem i små tern. Skyl og afdryp kikærterne.
Steg løg, peberfrugt og kikærter i olie på en stor pande i 2-3 minutter. Tilsæt krydderier, tomatpuré og bouillon, og steg videre i ca. 5 minutter. Vend bulgur i blandingen, varm retten igennem, og smag til med salt og peber.
Skyl og hak persillen. Anret bulgursalaten i dybe tallerkener, og top med smuldret feta og persille. Servér med brød.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk