Lun bønnesalat med tomatdressing
1. juni 2018
af
Christine Bille Nielsen.
Foto: Henrik Freek
Denne lune bønnesalat med tomatdressing er god til stegt og grillet kød eller fisk.
Ingredienser
Sådan gør du
Halver tomaterne, og hak chili og skalotteløg fint. Hak krydderurterne groft.
Bland tomater, chili, løg og krydderurter med olivenolie og æbleeddike.
Nip snitbønnerne, og kog dem i saltet vand i ca. 4 minutter, til de er møre, men stadig med lidt bid.
Tag bønnerne op af vandet, og lad dem dryppe lidt af.
Skær bønnerne i stykker på 2-3 cm, mens de stadig er varme. Vend dem med tomatdressingen, og smag til med salt.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk