Lun blomkål-broccoli-salat og svinekoteletter med timian
Ansjos bliver i salaten brugt som et stærkt og salt krydderi. Merian er en lidt forsømt krydderurt, som smager skønt sammen med grønt fra kålfamilien.
![Lun blomkål-broccoli-salat og svinekoteletter med timian](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/lun-blomkal-broccoli-salat-og-svinekoteletter-med-timian_2058.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.7137451171875&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Det er vigtigt, at det er de små, salte ansjoser i olie, der bruges i denne opskrift. Du kan som regel finde dem på hylderne med fiskekonserves – ikke på køl.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner