Lun ærtesalat med pancetta
7. september 2022
af
Louisa Lorang.
Foto: columbus leth
Skønt tilbehør til fisken eller bøffen. Hvis du ønsker en vegetarisk salat, undlader du bare pancettaen.
Ingredienser
Sådan gør du
Skær panchettaen i små tern, og steg i lidt olie på en stor, varm pande.
Pil hvidløgene, skær dem i tynde skiver, og læg dem på panden, når panchettaen er let brunet. Steg, til panchettaen er gylden og sprød.
Hæld ærter på panden sammen med en sjat hvidvin. Lad det hele sautere i 1 minuts tid. Krydr med fintrevet citronskal, salt og peber.
Anret ærtesalaten på en stor tallerken. Top med burrata, hakkede pistacienødder og basilikumblade. Servér straks.
Tip!
Hvis tiden er knap, kan du lave salaten med ærter fra frost. De skal blot have ganske kort tid på panden.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk