Lun ærtesalat med pancetta

7. september 2022 af .

Foto: columbus leth

Skønt tilbehør til fisken eller bøffen. Hvis du ønsker en vegetarisk salat, undlader du bare pancettaen.

Ingredienser

Sådan gør du

Skær panchettaen i små tern, og steg i lidt olie på en stor, varm pande.
Pil hvidløgene, skær dem i tynde skiver, og læg dem på panden, når panchettaen er let brunet. Steg, til panchettaen er gylden og sprød.
Hæld ærter på panden sammen med en sjat hvidvin. Lad det hele sautere i 1 minuts tid. Krydr med fintrevet citronskal, salt og peber.
Anret ærtesalaten på en stor tallerken. Top med burrata, hakkede pistacienødder og basilikumblade. Servér straks.

Tip!

Hvis tiden er knap, kan du lave salaten med ærter fra frost. De skal blot have ganske kort tid på panden.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar