Luksustoast med pesto og parmaskinke
1. april 2022
af
Camilla Biesbjerg Markussen.
Foto: Betina Hastoft
Opgradér den klassiske parisertoast til en luksusudgave fyldt med italienske delikatesser.
Ingredienser
Udstyr
1 toastjern eller panini-grill
Sådan gør du
Smør alle toastskiverne med pesto på den ene side.
Fordel en skive ost på halvdelen af brødskiverne sammen med parmaskinke og soltørrede tomater.
Skær mozzarellakuglerne i små stykker, og skyl og tør rucola. Fordel rucola og mozzarella oven på de soltørrede tomater, krydr med salt og peber, og top med resten af toastskiverne.
Opvarm et toastjern eller en panini-grill. Smør toastene med et tyndt lag smør på toppen, og grill dem i toastjernet, til de er gyldne.
Skær toastene i halve, og servér dem med friskskyllet rucola og revet parmesan på toppen.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk