Luksusspejlæg med asparges og tomater

8. oktober 2019 af .

Foto: Betina Hastoft

Spejlæggene laves her i portionspander med lækre grøntsager. De passer fint til en morgen med ekstra god tid eller til en let frokost. Servér dem gerne med ristet rugbrød.

Ingredienser

Udstyr

2 små stegepander, der evt. kan gå i ovnen

Sådan gør du

Skyl tomaterne, halvér dem, og fjern kernerne. Skær tomatkødet i tern.
Knæk aspargesene, kassér den nederste træde ende, og skær aspargesene i skiver. Pil løget, og hak det fint.
Del ingredienserne i det antal, spejlæg du ønsker at lave.
Steg løg i smør på ovnfaste portionspander, og tilsæt tomater og asparges.
Slå 2 æg ud på hver pande, prik hul på blommerne, og drys med salt og peber.
Steg æggene færdige. Drys med hakket purløg, og servér.

Tip!

Du kan stege æggene færdige i ovnen i 10-15 minutter ved 180°.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar