Luksusfiskebøffer og pastasalat med squash
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Betina Hastoft
Kombiner laks, sej og tun til en lækker og sprødstegt fiskebøf. Pastasalaten med grøntsager gør dig mæt og glad.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog pastaen efter pakkens anvisning.
Skyl squashen. Skær den i tynde skiver og herefter i smalle strimler. Rens chilien. Hak chili og mynte fint, og vend det sammen med afdryppet pasta og squashstrimler.
Rør olivenolie og balsamico sammen, smag til med salt og peber, og vend dressingen i pastasalaten.
Smuldr franskbrødet til fine krummer ved at køre det i en blender/foodprocessor. Hæld brødkrummerne over i en dyb tallerken.
Riv skallen af citronen. Blend de 3 slags fisk til en grov fars i blender/foodprocessor sammen med citronskal, salt og peber.
Bland lidt af brødkrummerne i fiskefarsen, og form bøffer af farsen. Vend dem i resten af brødkrummerne.
Steg dem godt i smør og olie på en pande.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk