Luksusburger med lynsyltede agurker
8. november 2019
af
Emma Martiny.
Foto: Winnie Methmann
Lav en ekstraordinært god burger med krydrede bøffer og lynsyltede agurker.
Ingredienser
Sådan gør du
Skyl agurken, og skær den i tynde skiver. Læg skiverne i et patentglas sammen med laurbærblade og peberkorn.
Kog eddike, salt og sukker sammen i en gryde, til sukkeret er opløst. Hæld blandingen over agurkerne, og lad det trække i mindst 1 time.
Bland hakket oksekød grundigt med krydderier og æg i en skål. Stil farsen på køl i 30 minutter. Form derefter 4 store burgerbøffer, og steg dem på en (grill)pande i en smule olie.
Steg bacon på en pande, og lad det dryppe af på en tallerken beklædt med køkkenrulle. Skyl salat og tomater. Skær tomaterne i skiver.
Lun burgerbollerne. Skær dem over, og rist dem på en (grill)pande.
Smør bundene med ketchup. Læg de varme bøffer på bundene, og top med skiver af cheddar, bacon, salat, tomat og syltede agurker. Servér straks.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk