Luksus-kirsebærsauce

10. august 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Opgradér den købte kirsebærsauce med lidt kærlighed og et personligt præg. Her er der tilsat rom, appelsin, kanel og ingefær, og det giver altså bare lidt ekstra. Servér saucen til is eller risalamande.

Bemærk
Trækketid: Gerne 2 dage.

Ingredienser

Sådan gør du

Varm kirsebærsaucen op i en gryde sammen med rom. Riv skallen af appelsinen fint, og pres saften. Tilsæt appelsinsaft, appelsinskal og kanelstang.
Skræl og riv ingefær. Rør ingefær i, og varm saucen godt igennem.
Hæld kirsebærsaucen tilbage i glasset, og opbevar den gerne et par dage på køl, så den kan nå at trække smag.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar