Luksus-kirsebærsauce
10. august 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Opgradér den købte kirsebærsauce med lidt kærlighed og et personligt præg. Her er der tilsat rom, appelsin, kanel og ingefær, og det giver altså bare lidt ekstra. Servér saucen til is eller risalamande.
Bemærk
Trækketid: Gerne 2 dage.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm kirsebærsaucen op i en gryde sammen med rom. Riv skallen af appelsinen fint, og pres saften. Tilsæt appelsinsaft, appelsinskal og kanelstang.
Skræl og riv ingefær. Rør ingefær i, og varm saucen godt igennem.
Hæld kirsebærsaucen tilbage i glasset, og opbevar den gerne et par dage på køl, så den kan nå at trække smag.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk