Kagemand af vandbakkelsesdej
At bage kagemænd og -koner har stolte og meget forskellige traditioner. Denne version er lavet med vandbakkelse og pyntet med glasur og slik!
(8)
Ingredienser
Sådan gør du
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Tips og tricks til opskriften på kagemand
Kagemand eller kagekone er en hyggelig tradition, når børn eller barnlige sjæle fylder år. Om en kagemand laves af brunsviger eller vandbakkelser, varierer lidt fra familie til familie, og hvor i landet man kommer fra. Men én ting er vi enige om landet over: Kagen skal pyntes med masser af glasur og slik!
En kagemand af vandbakkelsesdej er slet ikke svær at lave. Du skal blot huske at piske grundigt mellem æggene og holde ovndøren lukket, mens de bager, så de ikke falder sammen. Du kan finde masser af tips og tricks til at få succes med vandbakkelser her!
Kagemanden smager bedst, når den er bagt på dagen, men du kan også fryse den ned, så snart den er færdigbagt, og tø den op, når den skal pyntes og serveres.