Luciabrød med safran og kardemomme
Luciabrød er fine med deres gule farve og dejlige smag. Ælt dejen sammen dagen i forvejen, så er det meste af arbejdet gjort, og dejen får god tid til at hæve i køleskabet.
![Luciabrød med safran og kardemomme](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/luciabrod-med-safran-og-kardemomme_2428.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.526123046875&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Camilla Zarah LawesFoto: Columbus Leth
Bemærk:Hævetid: Natten over + 30 minutter.
Ingredienser
stk.
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner
Se også: Klassisk opskrift på luciabrød
Powered by Froala Editor