Løgsild
23. juni 2020
af
Linn Grubbström.
Foto: Martin Tanggaard
Hjemmelavet sild smager ekstra godt. I den her løgsild spiller løgene en lige så stor rolle som silden, der får smag af en lækker lage med krydderurter og øl.
Bemærk
Trækketid: Mindst 1 døgn
Ingredienser
Sådan gør du
Kog ale, eddike og sukker op i en gryde. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst.
Skær løg i skiver, og hak purløg og dild.
Bland lagen med løg, krydderurter, laurbærblade og peberkorn i et glas. Lad lagen køle af.
Skyl silden, og skær den i mindre stykker. Læg den i glasset med lage, så den er dækket med væske.
Lad silden trække i køleskab i mindst 1 døgn.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk