Løgsild

23. juni 2020 af .

Foto: Martin Tanggaard

Hjemmelavet sild smager ekstra godt. I den her løgsild spiller løgene en lige så stor rolle som silden, der får smag af en lækker lage med krydderurter og øl.

Bemærk
Trækketid: Mindst 1 døgn

Ingredienser

Sådan gør du

Kog ale, eddike og sukker op i en gryde. Rør rundt, indtil sukkeret er opløst.
Skær løg i skiver, og hak purløg og dild.
Bland lagen med løg, krydderurter, laurbærblade og peberkorn i et glas. Lad lagen køle af.
Skyl silden, og skær den i mindre stykker. Læg den i glasset med lage, så den er dækket med væske.
Lad silden trække i køleskab i mindst 1 døgn.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar