Lobster roll med jomfruhummerhaler

Lobster roll er en klassisk amerikansk ret og var oprindeligt fiskernes svar på en hotdog. Her er den opgraderet med stenbiderrogn, og så er der ikke meget fattigmandskost over den længere.

Bemærk
Hviletid på køl: Mindst 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Steg hummerhalerne på en (grill)pande, til de er akkurat varme i midten.
Skyl og hak bladselleri, persille og dild fint. Pres saften af citronen. Vend hummerhalerne med mayonnaise, skyr, citronsaft, bladselleri, persille og dild. Smag til med salt og peber.
Lad hummersalaten trække på køl i mindst 30 minutter.
Brun smørret i en lille gryde. Flæk brødene halvt igennem, smør dem med brunet smør, og steg dem let på en (grill)pande.
Fordel hummersalaten i brødene. Pynt med stenbiderrogn og finthakket purløg, og servér.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
24. juli 2018 af .

Foto: Columbus Leth

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar