Lobster roll med jomfruhummerhaler
24. juli 2018
af
Timm Vladimir.
Foto: Columbus Leth
Lobster roll er en klassisk amerikansk ret og var oprindeligt fiskernes svar på en hotdog. Her er den opgraderet med stenbiderrogn, og så er der ikke meget fattigmandskost over den længere.
Bemærk
Hviletid på køl: Mindst 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Steg hummerhalerne på en (grill)pande, til de er akkurat varme i midten.
Skyl og hak bladselleri, persille og dild fint. Pres saften af citronen. Vend hummerhalerne med mayonnaise, skyr, citronsaft, bladselleri, persille og dild. Smag til med salt og peber.
Lad hummersalaten trække på køl i mindst 30 minutter.
Brun smørret i en lille gryde. Flæk brødene halvt igennem, smør dem med brunet smør, og steg dem let på en (grill)pande.
Fordel hummersalaten i brødene. Pynt med stenbiderrogn og finthakket purløg, og servér.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk