Loadede nachos med bøf

22. februar 2022 af .

Foto: Columbus Leth

Smeltet ost og mørt oksekød oven på sprøde nachos – så er hyggen hjemme!

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 180°. Fordel chipsene på en bradepande med bagepapir, og drys osten over. Sæt bradepanden i ovnen i ca. 10 minutter, til osten er smeltet.
Krydr bøfferne med salt og peber. Steg dem i olie på en pande i 3-4 minutter på hver side. Lad dem trække i 5 minutter, og skær dem derefter i tynde skiver.
Flæk avocadoerne, fjern stenen, og skær kødet i tern. Skyl tomaterne, og skær dem i tern. Pil og hak løget fint, og vend det med eddike i en skål.
Fordel kødet på toppen af chipsene sammen med avocado, tomat, løg, jalapenos og majs. Servér straks sammen med salsa, cremefraiche og frisk koriander.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar