Linsesuppe med lammekød, chili, kanel og spidskommen
1. juni 2018
af
Christian Bitz.
Foto: Line Falck
Har du lyst til et sundt og varmende måltid? Så sæt tænderne i den her lækre linsesuppe med lammekød.
Bemærk
Simretid: Ca. 30 minutter.
Ingredienser
Sådan gør du
Varm en gryde med olien. Hak løg og hvidløg fint, og svits i olien sammen med alle krydderierne i 5 minutter.
Skær lammekød i mundrette stykker, rist godt i krydderiblandingen. Skyl linser godt, dryp af i en sigte.
Hæld linser i gryden, og rør i ca. 2 minutter. Tilsæt bouillonen, og lad suppen simre ved svag varme i ca. 30 minutter.
Blend suppen, og varm den igennem, tilsæt kokosmælk, kog op, og smag til med salt og peber.
Kog risene som anvist på pakken. Del granatæblet, og fjern kernerne med en ske, dryp fri for væde, og drys på risene.
Skær chili i fine terninger, og drys på retten sammen med koriander.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk