Linsesalat med spinat, valnødder og semidried tomater

18. august 2020 af .

Foto: Skovdal Nordic

En salat fuld af mættende proteiner, sprøde grøntsager og ikke mindst masser af velsmag.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog perlebyg, og kog grønne linser efter pakkens anvisning. Afdryp dem.
Skyl og tør spinat. Hak valnødder groft.
Riv og pres citronen.
Vend perlebyg, linser, spinat, valnødder, citronsaft, citronskal, semidried tomater og kapers sammen i en skål.
Smag til med salt og peber.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar