Linsesalat med spinat, valnødder og semidried tomater
18. august 2020
af
Skovdal Nordic.
Foto: Skovdal Nordic
En salat fuld af mættende proteiner, sprøde grøntsager og ikke mindst masser af velsmag.
Ingredienser
Sådan gør du
Kog perlebyg, og kog grønne linser efter pakkens anvisning. Afdryp dem.
Skyl og tør spinat. Hak valnødder groft.
Riv og pres citronen.
Vend perlebyg, linser, spinat, valnødder, citronsaft, citronskal, semidried tomater og kapers sammen i en skål.
Smag til med salt og peber.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk