Linsesalat med rabarber

1. oktober 2019 af .

Foto: Nina Malling

Skøn linsesalat, der er fyldt med asparges og rabarber. De søde og friske rabarber bruges ofte i det søde køkken, men de fungerer fremragende i en god salat.

Ingredienser

Sådan gør du

Kog belugalinserne efter anvisningen på pakken. Tag linserne af varmen, og tilsæt olie, balsamico, presset hvidløg, salt og peber. Rør rundt, og lad linserne køle af.
Tænd ovnen på 175°. Rens rabarberne, skær dem i skrå skiver, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Vend rabarberskiverne i honning, og bag dem møre i ca. 10 minutter. Afkøl.
Skyl og tør de blandede salater. Knæk den træede bund af aspargesene, og kassér den.
Læg aspargesene i en ren køkkenvask, og hæld 1 l kogende vand over, så de bliver blancherede. Lad aspargesene dampe af, og skær dem i skrå skiver.
Rist mandlerne gyldne på en tør pande, og hak dem groft.
Vend de afkølede linser sammen med salaten, og anret det på et fad.
Top med asparges, rabarber, smuldret feta og mandler.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar