Linsesalat med halloumi

6. juli 2018 af .

Foto: Winnie Methmann

Denne fyldige salat har masser af bid og smag og er dejligt mættende takket være de grønne linser og den bløde halloumi-ost. Servér salaten lun med ristet chorizo og godt brød.

Ingredienser

Sådan gør du

Tænd ovnen på 175°. Skyl og halvér cherrytomaterne, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir.
Vend dem med olie, salt og peber. Bag tomaterne i ovnen i 30 minutter.
Skyl squash, og skær dem i lange bånd på ½ cm’s bredde ved hjælp af en tyndskræller. Fordel squashbåndene på en bageplade beklædt med bagepapir.
Pensl med olie, og krydr med salt og peber. Bag squashbåndene i ovnen i 25 minutter sammen med cherrytomaterne.
Kog de grønne linser efter anvisningen på pakken.
Rør ingredienserne til dressingen sammen. Vend balsamicodressingen sammen med de kogte linser.
Skyl og tør rucola. Skær chorizo i skiver, og rist dem sprøde på en tør pande. Afdryp på fedtsugende papir.
Skær halloumi i skiver, og steg dem på panden, til osten bliver gylden. Bland rucola sammen med linser, squashbånd og ovnbagte tomater på et fad.
Fordel chorizo og halloumi over linsesalaten, og pynt med oregano.

Tip!

Halloumi egner sig fantastisk til stegning på grill eller pande. Skorpen bliver sprød, mens det inderste smelter.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
  • Pescetarisk
Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar