Linsesalat med gulerødder, knoldselleri og rosmarin

Linser er meget proteinrige og skal i modsætning til andre tørrede bælgfrugter kun koge en halv times tid.

Linsesalat med gulerødder, knoldselleri og rosmarin
0-30 min.

(0)

May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Linser findes i mange afskygninger og er en af grundpillerne i det indiske køkken, hvor de kaldes for “dahl”. I modsætning til andre tørrede bælgfrugter har linser kort kogetid (15-40 minutter) og behøver ikke at blive sat i blød. Dog er det smart at udbløde store, grønne linser i nogle timer, hvilket vil reducere kogetiden med 10 minutter.

Ingredienser

personer

Sådan gør du

Tip!

Belugalinser er små, kulsorte linser, som til forveksling ligner belugakaviar.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'