Linsesalat med gulerødder, knoldselleri og rosmarin
Linser er meget proteinrige og skal i modsætning til andre tørrede bælgfrugter kun koge en halv times tid.
![Linsesalat med gulerødder, knoldselleri og rosmarin](https://spisbedre-production-app.imgix.net/images/recipes/linsesalat-med-gulerodder-knoldselleri-og-rosmarin_2222.jpg?auto=format&ar=655%3A500&fit=crop&crop=focalpoint&fp-x=0.5&fp-y=0.5592041015625&fp-z=1)
0-30 min.
(0)
May 31, 2018 af Christine Bille NielsenFoto: Henrik Freek
Bemærk:Linser findes i mange afskygninger og er en af grundpillerne i det indiske køkken, hvor de kaldes for “dahl”. I modsætning til andre tørrede bælgfrugter har linser kort kogetid (15-40 minutter) og behøver ikke at blive sat i blød. Dog er det smart at udbløde store, grønne linser i nogle timer, hvilket vil reducere kogetiden med 10 minutter.
Ingredienser
personer
Sådan gør du
Tip!
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner