Linser med bagte rødbeder, rød spidskål og feta
1. juni 2018
af
Marie Melchior.
Foto: Line Falck
Supplér evt. retten med strimler af kogt kylling eller sprødstegt bacon.
Ingredienser
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skrub babyrødbederne, og skær toppen af dem. Halvér rødbederne, og læg dem i et ovnfast fad.
Krydr med salt og peber, og dryp med olie. Bag dem møre i ovnen, det tager ca. 30 minutter.
Kog linserne møre efter anvisningen på pakken. Afkøl linserne med koldt vand.
Fjern de yderste blade fra spidskålen, og snit kålen fint. Skyl og tør persillen, nip bladene af, og hak dem.
Bland kogte linser med bagte babyrødbeder, spidskål og persille. Smuldr feta udover.
Rør balsamico sammen med olie, salt og peber.
Hæld balsamicodressingen over retten. Spis evt. brød til.
Næringsindhold
Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.
Opskriften indeholder
- Alkohol
- Fisk
- Gluten
- Jordnødder
- Laktose
- Nødder
- Skaldyr
- Soja
- Æg
Kostretning
- Vegansk
- Vegetarisk
- Uden svinekød
- Pescetarisk