Linser med bagte rødbeder, rød spidskål og feta

Supplér evt. retten med strimler af kogt kylling eller sprødstegt bacon.

Linser med bagte rødbeder, rød spidskål og feta
0-30 min.

(1)

31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck

Ingredienser

personer
rødbeder (babyrødbede)
400 g
salt
peber
olivenolie
2 spsk.
grønne linser
200 g
spidskål (rød eller grøn)
1
bredbladet persille
1 bundter
feta
100 g

Balsamicodressing

hvid balsamicoeddike
1 spsk.
olivenolie
4 spsk.
salt
peber

Til servering

godt hvedebrød (surdejshvedebrød)
1

Sådan gør du

Tænd ovnen på 200°. Skrub babyrødbederne, og skær toppen af dem. Halvér rødbederne, og læg dem i et ovnfast fad.
Krydr med salt og peber, og dryp med olie. Bag dem møre i ovnen, det tager ca. 30 minutter.
Kog linserne møre efter anvisningen på pakken. Afkøl linserne med koldt vand.
Fjern de yderste blade fra spidskålen, og snit kålen fint. Skyl og tør persillen, nip bladene af, og hak dem.
Bland kogte linser med bagte babyrødbeder, spidskål og persille. Smuldr feta udover.

Balsamicodressing

Rør balsamico sammen med olie, salt og peber.

Servering

Hæld balsamicodressingen over retten. Spis evt. brød til.

Bedøm denne opskrift

Vælg det ønskede antal stjernerDu gav 0 stjernerGiv 0 stjernerÆndre til 0 stjerner

Måske du også kan li'