Linser med bagte rødbeder, rød spidskål og feta
Supplér evt. retten med strimler af kogt kylling eller sprødstegt bacon.

0-30 min.
(1)
31. maj 2018 af Marie MelchiorFoto: Line Falck
Ingredienser
personer
- rødbeder (babyrødbede)
- 400 g
- salt
- peber
- olivenolie
- 2 spsk.
- grønne linser
- 200 g
- spidskål (rød eller grøn)
- 1
- bredbladet persille
- 1 bundter
- feta
- 100 g
Balsamicodressing
- hvid balsamicoeddike
- 1 spsk.
- olivenolie
- 4 spsk.
- salt
- peber
Til servering
- godt hvedebrød (surdejshvedebrød)
- 1
Sådan gør du
Tænd ovnen på 200°. Skrub babyrødbederne, og skær toppen af dem. Halvér rødbederne, og læg dem i et ovnfast fad.
Krydr med salt og peber, og dryp med olie. Bag dem møre i ovnen, det tager ca. 30 minutter.
Kog linserne møre efter anvisningen på pakken. Afkøl linserne med koldt vand.
Fjern de yderste blade fra spidskålen, og snit kålen fint. Skyl og tør persillen, nip bladene af, og hak dem.
Bland kogte linser med bagte babyrødbeder, spidskål og persille. Smuldr feta udover.
Balsamicodressing
Rør balsamico sammen med olie, salt og peber.
Servering
Hæld balsamicodressingen over retten. Spis evt. brød til.
Næringsindhold
Allergener
Kostretning
Bedøm denne opskrift
Vælg det ønskede antal stjerner