Linsegryde med kyllingekødboller

Denne linsegryde er et sikkert hit! Fyldt med grøntsager, spækket med smag og toppet med saftige kyllingekødboller.

Bemærk
Hviletid, fars: 30 minutter.

Ingredienser

Sådan gør du

Rør en fars af kyllingekød, æg, parmesan, salt og peber.
Rist pinjekernerne på en tør pande, og hak dem groft. Hak persillen fint. Rør begge dele i farsen, og stil den på køl i 30 minutter.
Tænd ovnen på 175°. Skær auberginen i skiver, og fordel på en bageplade beklædt med bagepapir. Dryp olie over, og bag skiverne i ca. 20 minutter, indtil de er gyldne og møre.
Pil løgene, og hak dem fint. Pil og pres hvidløg. Steg løg og hvidløg i olie i en gryde, og tilsæt oregano og basilikum.
Hæld cherrytomater, tomatpuré og bouillon i, og lad det simre.
Form små kødboller af farsen, og fordel dem på en bageplade beklædt med bagepapir. Steg kødbollerne i ovnen i 15 minutter, indtil de er gennemstegte og gyldne.
Bland grofthakket persille, groftrevet parmesan og ristede pinjekerner til drys i en skål.
Hæld vandet fra linserne, og kom dem i gryden sammen med bagte aubergineskiver og skyllet spinat.
Varm retten igennem, tilsæt kyllingekødboller, og servér med groft brød og drys.

Næringsindhold

Opskriftens indhold af næringsstoffer, allergener m.v. er vejledende.

Opskriften indeholder

  • Alkohol
  • Fisk
  • Gluten
  • Jordnødder
  • Laktose
  • Nødder
  • Skaldyr
  • Soja
  • Æg

Kostretning

  • Vegansk
  • Vegetarisk
  • Uden svinekød
1. juni 2018 af .

Foto: Nina Malling, Skovdal Nordic

Log ind
Ikke medlem? Opret bruger

Sidebar